Ειδήσεις

"Βόμβα" του ΚΚΕ για χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιο Λαμπρινού (Ηχητικό)

Ανακοίνωση που βάζει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό του Ηρακλείου εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η κομματική οργάνωση Ηρακλείου του ΚΚΕ στην οποία ισχυρίζεται την συμμετοχή "χρυσαυγίτη" στο ψηφοδέλτιο του κ. Λαμπρινού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Όλα τα κόμματα και οι παρατάξεις που κινούνται στον αστερισμό του συστήματος πολεμούν στα λόγια τη Χρυσή Αυγή αλλά στην πράξη δείχνουν ανοχή και αβαντάρισμα.

Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιώνεται σε τοπικό επίπεδο με τη συμμετοχή γνωστού χρυσαυγίτη στο ψηφοδέλτιο Λαμπρινού στο Δ.Ηρακλείου, το οποίο στηρίζεται από τη ΝΔ, τη ΔΗΜΑΡ και από γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Δεν εκπλησσόμαστε! Επιβεβαιώνεται και με αυτόν τον τρόπο ότι ο καιροσκοπισμός, οι διακηρύξεις περί «ανεξαρτησίας, υπερκομματικότητας κλπ» ακριβώς εκεί οδηγούν.

Το ΚΚΕ έχει επιμείνει να αναδεικνύει το ρόλο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ως τμήματος του αστικού πολιτικού συστήματος, ως εργαλείου στα χέρια του κεφαλαίου με βάση την εγκληματική - ναζιστική δράση της και τις ιδεολογικοπολιτικές της θέσεις. Το ΚΚΕ αποτελεί το συνεπή πολέμιο της ΧΑ ακριβώς επειδή πολεμά το ίδιο το σύστημα που γεννά το ναζισμό-φασισμό.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα στο Δήμου Ηρακλείου και ευρύτερα στο Νομό να προβληματιστούν, να βγάλουν συμπεράσματα και να στείλουν μήνυμα στις επερχόμενες εκλογές με ισχυροποίηση του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρεια και τους δήμους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

30/4/2014

"Μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ στο Ηράκλειο ανέφερε ότι δεν χωράνε σε τέτοιου είδους θέματα μεσοβέζικες λύσεις.

Είναι χρέος μας να αποκαλύπτουμε τέτοιου είδους πολιτικές διαδρομές ακόμα και σε τοπικό επίπεδο .

Αν μας ζητηθεί το όνομα του Χρυσαυγίτη υποψηφίου από την συγκεκριμένη παράταξη βεβαιότατα και θα τους το πούμε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια