default-image

Λευκές ισοπαλίες σε Καυταντζόγλειο και Βόλο

Ποδόσφαιρο
Λευκές ισοπαλίες σε Καυταντζόγλειο και Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1  έληξε το ματς του « του Ηρακλή με την Κέρκυρα στο Καυταντζόγλειο για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.

Από έναν βαθμό λοιπόν  κι ένα… ημίχρονο μοιράστηκαν Ηρακλής και Κέρκυρα στο Καυταντζόγλειο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όπου δικαίως διαμαρτύρονται για δυο γκολ, ενώ οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν στην επανάληψη για δεύτερο γκολ.

Πιο δυνατά μπήκαν στο ματς οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου είχαν βρει δυο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα αλλά κανένα από τα δυο γκολ δεν μέτρησε. Συγκεκριμένα, στο 22' ο Μπαλντοβαλίεφ έκανε την κεφαλιά με τον Χουάντερσον να βγάζει την μπάλα μέσα από τη γραμμή, χωρίς ο επόπτης να δείξει γκολ. Επίσης, στο 31' ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ νίκησε τον πορτιέρο του Ηρακλή αλλά, εσφαλμένα, είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις τελικά η Κέρκυρα πέτυχε γκολ που κατακυρώθηκε καθώς ο Μπαλντοβαλίεφ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση πλάγια δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής εμφανίστηκε αισθητά καλύτερος και κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Παρασκευαΐδη στο 55'. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πουρτουλίδης που νικώντας τον Κουτζαβασίλη έφερε το ματς στα ίσια. Αυτό το γκολ έδωσε νέα ώθηση στον «Γηραιό» που πίεσε για δεύτερο γκολ έχοντας μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζαχόρα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (34' Ιντζόγλου)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κουτσόπουλος, Γκόμεζ, Ζορμπάς (85' Γυφτοκώστας), Ναγιάρ (72' Κρητικός), Σουάνης (72' Βλάχος), Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ.

Νίκη Βόλου- Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Ισόπαλο 0-0 έληξε το ντέρμπι κορυφής στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών. Οι Θεσσαλοί είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Ευβοιώτες να φεύγουν ικανοποιημένο με τον βαθμό από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η πίεση των γηπεδούχων στο ματς ξεκίνησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον Ανιέτε να ξεχωρίζει στον δημιουργικό τομέα. Ωστόσο, οι προσπάθειες των Σοϊλέδη (28'), Τζιώρα (16') και Μανουσάκη (3') δεν  βρήκαν στόχο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ανιέτε είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στον αντίποδα οι παίκτες του Γράφα είχαν να επιδείξουν μόνο την ευκαιρία με τον Ντελέκο στο 9'.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους Βολιώτες να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα μετόπισθεν. Ο επιθετικός μονόλογος της Νίκης συνεχίστηκε με τους Μανουσάκη να απειλεί στο 48' με κεφαλιά, τον Ρονκάτο στο 58' με δυνατό σουτ, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Σουλίδης. Τα Ψαχνά το μόνο που είχαν να επιδείξουν ήταν το φάουλ του Τσούτση στο 49', με την ομάδα του Γράφα να φεύγει ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης (84' Μπιτσάκος), Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης (84' Ακασού), Ρονκάτο (60' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμότζι, Καλαϊτζίδης (62' Μπουμάλ), Ντελέκος (46' Κρητικός), Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταματής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News