Ειδήσεις

Περισσότεροι υποψήφιοι, λιγότερα φυλλάδια

Μπορεί τα τυπογραφεία να έχουν πάρει "φωτιά" τυπώνοντας κάρτες και φυλλάδια υποψηφίων λίγες ημέρες πριν λήξει ο προεκλογικός αγώνας, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν ότι οι υποψήφιοι είναι κατά πολλοί πιο συγκρατημένοι.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του χώρου όπως ο κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, δ/ντής στις "Γραφικές Τέχνες Δετοράκης", οι υποψήφιοι εκτυπώνουν ναι μεν φυλλάδια και κάρτες, αλλά όχι στις ίδιες ποσότητες με το 2010.

Έτσι, για παράδειγμα, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τυπώνουν φέτος από 2.000 έως 5.000 κάρτες όταν το 2010 ο αριθμός του έφτανε ακόμη και τις 10.000.

Αντίστοιχα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι τυπώνουν το πολύ έως 10.000 κάρτες όταν το 2010 τύπωναν μέχρι και 50.000.

Παρόλο που όπως τονίζεται το κόστος δεν είναι μεγάλο, οι υποψήφιοι δε δείχνουν ενδιαφέρον ως προς την ποσότητα. Αντίθετα εκείνο στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη σημασία είναι η ταχύτητα, καθώς θέλουν τα φυλλάδια και τις κάρτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Όπως όλα δείχνουν, η εποχή του διαδικτύου έχει κερδίσει κάπως περισσότερο τους υποψηφίους, οι οποίοι δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην προβολή τους μέσα από αυτό και ειδικά εκμεταλλευόμενοι τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.  

Της Γεωργίας Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια