default-image

Επεισόδια μετά το ματς στο Περιστέρι!

Ποδόσφαιρο
Επεισόδια μετά το ματς στο Περιστέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την μήνη των οπαδών του Ατρόμητου προκάλεσε ένας άνδρας ασφαλείας του γηπέδου, που πήγε να χτυπήσει έναν πιτσιρικά που είχε μπει στο γήπεδο και ζήτησε τη φανέλα του Μάρκους Μπεργκ!

Πέντε-έξι άτομα πήδηξαν από την εξέδρα των γηπεδούχων και πήραν στο κυνήγι τον ανεκδιήγητο σεκιουριτά που έγινε... Λούης! Ωστόσο, το περιστατικό δεν έληξε εκεί, καθώς κάπου εκεί ανέλαβαν δράση τα ΜΑΤ, που κινήθηκαν προς τους οπαδούς για να τους απωθήσουν.

Η κίνηση των αστυνομικών δυνάμεων εξόργισε τους οπαδούς των γηπεδούχων, που πήδηξαν τα κάγκελα και ήρθαν σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ξύλο! Μάλιστα, όπως καταγγέλουν οι φίλοι των γηπεδούχων τα ΜΑΤ είχαν πάει μέχρι τα κάγκελα και προκαλούσαν τους οπαδούς!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν έτοιμοι να μπουν κι αυτοί στο γήπεδο, όμως η είσοδός τους απετράπη και αρκέστηκαν στο να βρίζουν εν χορώ τους αστυνομικούς.

Από την άλλη, ο Γιώργος Σπανός έφυγε τρέχοντας από την εξέδρα των επισήμων στην απέναντι πλευρά για να καθησυχάσει το πλήθος. Τα επεισόδια τελικά έληξαν μετά από λίγα λεπτά, με το γήπεδο να έχει αρκετά αντικείμενα διάσπαρτα μεταξύ αυτών και αρκετά σπασμένα καθίσματα.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News