default-image

"Ανυπόστατες οι φήμες περί προβλημάτων στο ψηφοδέλτιο"

Κρήτη
"Ανυπόστατες οι φήμες περί προβλημάτων στο ψηφοδέλτιο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος προχώρησε σε ανακοίνωση απάντηση αναφορικά όπως λέει για φήμες που κυκλοφόρησαν περί προβλημάτων στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του και ενδεχομένων αποκλεισμού  της παράταξης από τις εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Σύμπραξη ενεργών πολιτών Μαλλίων- Χερσονήσου- Γουβών -Επισκοπής". κάνει προφανείς ιδιοτελείς σκοπούς ,χαρακτηρίζει τις φήμες ανυπόστατες και ότι ο συνδυασμός του είναι έτοιμος να δώσει την μάχη για να κερδίσει στις εκλογές.

Αναλυτικότερα τονίζεται:

Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία   ανακήρυξης  των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου , κάποιοι , για προφανείς ιδιοτελείς σκοπούς έσπευσαν να διαδώσουν φήμες στους δημότες της Χερσονήσου  περί προβλημάτων στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας  και ενδεχομένως  αποκλεισμού της παράταξης μας  από τις εκλογές.

Οι ανυπόστατες φήμες είναι έργο των πολιτικών μας αντιπάλων που ήλπιζαν ότι η μάχη των εκλογών θα κριθεί στο Πρωτοδικείο και όχι στις κάλπες τις 18ης Μαΐου.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι :

Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου έγινε με βάση την εκλογική νομοθεσία , δεν έχει προκύψει κανένα απολύτως πρόβλημα και η ανακήρυξη του συνδυασμού θα γίνει μέχρι το Σάββατο 3 Μαΐου από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Προς μεγάλη τους απογοήτευση, οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας είναι έτοιμοι να δώσουν τη μάχη με πολιτικό πολιτισμό και χωρίς … χτυπήματα  κάτω από τη μέση.

Η παράταξη μας απευθύνεται  στους δημότες της Χερσονήσου , από τα  Μάλια μέχρι τον Καρτερό  , ζητώντας την εμπιστοσύνη τους  για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων  του τόπου μας , που  είναι και οι μεγάλοι μας αντίπαλοι.     

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News