Ειδήσεις

Παγκρήτια συνάντηση Αρναουτκάκη με υποψ.συμβούλους του

Την πεποίθηση του ότι η "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" οδεύει σε μεγάλη νίκη στις αυτοδιοικητικές  εκλογές  εξέφρασε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά τη σημερινή συνάντηση του στην Περιφέρεια  με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού από ολόκληρη την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι περιφερειακοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν από τον κ. Αρναουτάκη για την τακτική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μέχρι τις εκλογές της 18ης Μαΐου, ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση για τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Η προεκλογική μας καμπάνια, είπε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, βασίζεται στην ενημέρωση των πολιτών. Οι κρητικοί,  που επιβραβεύουν το μέχρι τώρα το έργο μας, πρέπει να ενημερωθούν από τη μια γωνιά μέχρι την άλλη γωνιά του νησιού μας,  για τα σχέδια που έχουμε για την Κρήτη της ανάπτυξης. Για την Κρήτη του 2020.  

Γι αυτό και αποφεύγουμε, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρναουτάκης, τις διαφημιστικές υπερβολές και επιλέγουμε την προσωπική επαφή με τον πολίτη. Για να τον ακούσουμε και να σχεδιάσουμε μαζί την Κρήτη που θέλουμε.

Είναι ανάγκη, συνέχισε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", να πάμε σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό της Κρήτης, σε όλες τις υπηρεσίες, και τους οργανισμούς, να συναντήσουμε όλους τους φορείς και να αποδείξουμε αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την  Περιφέρεια Κρήτης: η Κρήτη είναι ενιαία.

Επιλέξαμε, κατέληξε ο κ. Αρναουτάκης, στην καμπάνια μας την ομαδική προβολή του συνδυασμού όχι μόνο λόγω μικρού οικονομικού προϋπολογισμού, αλλά κυρίως σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης δεν έχουμε το δικαίωμα να προκαλούμε τους πολίτες με διαφημιστικές ...υπερπαραγωγές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια