default-image

Με εργαζόμενους σήμερα η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης

Κρήτη
Με εργαζόμενους σήμερα η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους εργαζόμενους στη μάντρα του Δήμου Ηρακλείου, σε εργοστάσια της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, στην Αστυνομική Δ/νση καθώς και τη Λαχαναγορά συναντήθηκαν σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή και υποψήφιους  περιφερειακούς συμβούλους της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης.

Διένειμαν στους εργαζόμενους φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης και μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά, και συνομίλησαν μαζί τους για τα οξυμμένα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές στη ζωή τους, για τα δικαιώματα που οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ καταπατούν καθημερινά, για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, ενώ αναλύθηκαν θέσεις και προτάσεις της παράταξης.

Στο μεταξύ άλλα κλιμάκια υποψηφίων και μελών της παράταξης συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε γειτονιές της πόλης και χωριά του νομού. Χθες το απόγευμα περιόδευσαν στο Μασταμπά και σε χωριά του νομού, όπως Σταμνοί, Γάλιπε, Γαλίφα, Καινούργιο Χωριό κ.ά.

Αύριο, Πέμπτη 1η Μαΐου 2014 θα συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 10:00 στο ΕΚΗ, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτούν τον Αγ. Θωμά, την Αγ. Βαρβάρα, τα Μούλια και τη Μεγ Βρύση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News