default-image

Πρωταθλητής Κρήτης το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Πρωταθλητής Κρήτης το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρές και πανηγύρια για το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου, το οποίο επικράτησε χθες στον τελικό Κρήτης με 2-0 του ΓΕΛ Νεάπολης και κατέκτησε τον παγκρήτιο τίτλο στο σχολικό πρωτάθλημα. Ο τελικός έγινε στο γήπεδο της Ελούντας, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει αποκλείσει στον ημιτελικό το Ρέθυμνο, ενώ οι Λασιθιώτες προσπέρασαν το εμπόδιο των Χανίων.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλείου είχε την κυριαρχία, αλλά και αρκετές ευκαιρίες ώστε να ανοίξει το σκορ, δίχως όμως να τα καταφέρει τελικά έως και την ανάπαυλα, ενώ από την άλλη το Λασίθι είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος και προσπαθούσε συνεχώς να μη δεχτεί γκολ ώστε να βρει την ευκαιρία και με κόντρα επίθεση να χτυπήσει το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το Ηράκλειο πίεσε περισσότερο για ανοίξει το σκορ και να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι και τελικά τα κατάφερε στο 50?, με τον Κώστα Νοδαράκη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το Ηράκλειο-Λασίθι 1-0. Στην εκπνοή το Ηράκλειο με τον Χρήστο Αναστασίου διαμόρφωσε το 2-0 και σχεδόν αμέσως ακούστηκε το τελικό σφύριγμα της λήξης, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους πρωταθλητές.

11ο ΓΕΛ Ηρακλείου: Κασσωτάκης, Λυδάκης, Ζερβάκης, Αναστασίου, Βιτσαράς, Νοδαράκης, Χουδετσανάκης, Χριστοδούλου, Γιαλιτάκης, Γελασάκης, Γιαννόπουλος. Έπαιξαν και οι Καλοτίνης και Χρονάκης.

ΓΕΛ Νεάπολης: Κασσωτάκης, Τζιρβελάκης, Μηλαθιανάκης Α., Καφετζάκης, Συλιγάρδος, Φθενάκης Ε., Μπαγορδάκης, Φθενάκης Ι., Μαστοράκης, Μηλαθιανάκης Δ., Σουρμενίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News