Ειδήσεις

Στο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου ο Σ. Τσόκας

Τον σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ. Δαμασκηνό, επισκέφτηκε σήμερα, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στα Χανιά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας, με αντιπροσωπεία του συνδυασμού "Κρήτη Μπορούμε".

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Μανώλη Σταματάκη, και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους συναντήθηκαν με το σεβασμιότατο και έλαβαν την ευλογία του έχοντας μαζί του μια εκ βαθέων συζήτηση για τα θέματα της Εκκλησίας.  

Μετά τη συνάντηση, ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε:

«Σήμερα, επισκεφτήκαμε το σεβ. Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, τον οποίο και ευχαριστούμε για την πρόθεσή του να μας δεχτεί και να συζητήσει μαζί μας. Ακούσαμε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Εκκλησία, τη μεγάλη προσφορά την οποία κάνει στους αναξιοπαθούντες και η Περιφέρεια από την πλευρά της θα απλώσει ένα δίχτυ προστασίας σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και φυσικά να συνεργαστεί και με την Εκκλησία στο τεράστιο έργο που κάνει ώστε μαζί με τους άλλους φορείς να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια