Ειδήσεις

Κινητοποίηση στο Λασίθι για τον ΟΑΕΕ

Επί ποδός βρίσκονται κάτοικοι και φορείς του Λασιθίου μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον ΟΑΕΕ της Ιεράπετρας να βάζει λουκέτο.

Σε κατάθεση αναφοράς προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση προχώρησε ο Βουλευτής Λασιθίου της Ν.Δ Γιάννης Πλακιωτάκης  ζητώντας απαντήσεις αναφορικά με τις προθέσεις του Υπουργείου.

Παράλληλα ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης δήλωσε :

Για μια ακόμη φορά το Λασίθι βρίσκεται αντιμέτωπο με την υποβάθμιση και την απαξίωση από τη μνημονιακή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

      Για μια ακόμα φορά κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι τα υποκαταστήματα του Ο. Α. Ε. Ε.  της Ιεράπετρας και της Σητείας πρόκειται να καταργηθούν και να μεταφερθούν στον Άγιο Νικόλαο.

Παρακολουθούμε τα τελευταία χρόνια μια συνεχή συρρίκνωση και διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών σ' όλο το νομό και ιδιαίτερα στην Ιεράπετρα. Οι τελευταίες  φήμες δείχνουν πως έχει δρομολογηθεί και η κατάργηση ακόμα μιας  υπηρεσίας από τις ελάχιστες που έχουν απομείνει.

Έχουμε εδώ και καιρό αναδείξει το πρόβλημα των υποκαταστημάτων του Ο.Α.Ε.Ε.,  τόσο της Ιεράπετρας όσο και της Σητείας, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, χωρίς να έχουμε λάβει απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό.

Είναι φανερό ότι η «επιτυχής εφαρμογή» των μνημονίων απαιτεί εκτός από τη εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας, και τη διάλυση των υπηρεσιών και τη συνεχή ταλαιπωρία των πολιτών. Στο ξεχασμένο Λασίθι αυτό το ξέρουμε καλά.

Το μόνο που μπορεί να φέρει αποτέλεσμα είναι ο αγώνας των Λασιθιωτών για να αποτρέψουν τη διάλυση του τόπου μας και να καταφέρουν μαζί με τον υπόλοιπο λαό να απαλλάξουν την πατρίδα μας από τις δουλείες των μνημονίων και τις κυβερνήσεις που τα εφαρμόζουν.

Και αυτό δεν θα αργήσει. Στις εκλογές που έρχονται οι Λασιθιώτες θα τιμωρήσουν όσους τους εμπαίζουν και θα χαράξουν μια καινούρια προοπτική για την πατρίδα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια