Ειδήσεις

Ενεργοποίηση των οριστικών δικαιωμάτων

Η ενεργοποίηση των οριστικών δικαιωμάτων των αγροτών δικαιούχων Ενιαίας Ενίσχυσης των δήμων Αμαρίου, Ρεθύμνου και Αγίου Βασιλείου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών Ρεθύμνου, στα Τρία Μοναστήρια.

Στην ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου αναφέρεται:

«Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ρεθύμνης «ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Ρ., ενημερώνει τους αγρότες, δικαιούχους της Ενιαίας Ενίσχυσης, των δήμων Ρεθύμνης, Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου, ότι η υποβολή της ΑΙΤΗΣΗΣ ΟΣΔΕ 2014 και ενεργοποίηση των οριστικών δικαιωμάτων, στα πλαίσια της Ενιαίας  Αίτησης Ενίσχυσης 2014, σύμφωνα με τους Εθνικούς και Κοινοτικούς Κανονισμούς, θα πραγματοποιηθεί στον πιστοποιημένο από τον ΟΠΕΚΕ Φορέα Β' βαθμού ΚΕΝΤΡΟ?ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ?ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κ.Ε.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Τρία Μοναστήρια).

Τα στάδια διεκπεραίωσης της διαδικασίας έχουν ως εξής:

1. Κατά το πρώτο στάδιο, απαραίτητη είναι η υποβολή ενυπόγραφης εξουσιοδότησης ΕΑΕ 2014 με θεώρηση γνησίου υπογραφής προς το ΚΕΑ Ρεθύμνου.

Η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει για τα χωριά της περιφέρειάς μας και οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στις Τοπικές Αρχές οι οποίες έχουν παραλάβει τις εξουσιοδοτήσεις.

Για τους δικαιούχους της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης, η διαδικασία θα ξεκινήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες κατόπιν νέας ειδοποίησης.

2. Το δεύτερο στάδιο, δηλαδή η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την παραλαβή των ενυπόγραφων εξουσιδοτήσεων ΕΑΕ 2014. Για τις μετέπειτα απαιτούμενες ενέργειές τους, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν από το ΚΕΑ Ρεθύμνου, μέσω ανακοινώσεων στα τοπικά ΜΜΕ.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις-πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 28310 86166 και 86165, κατά τις ώρες 8.00-14.00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια