Ειδήσεις

Παρουσίασε ψηφοδέλτιο η Λαϊκή Συσπείρωση στη Σητεία

To ψηφοδέλτιο της ανακοίνωσε η επικεφαλής της παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και υποψήφια δήμαρχος Σητείας Σταυρούλα Καράμπελα. Στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ το 10% είναι άνεργοι, εργάτες κι υπάλληλοι, το 8% είναι φοιτητές και το 7% συνταξιούχοι!

Η Σταυρούλα Καράμπελα, αναφερόμενη στο θέμα, είπε ότι "στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, με σήμα το γαρύφαλλο, οι συμμετέχοντες είναι γνωστοί στην Σητεία για τους αγώνες που έχουν δώσει για τα δικαιώματα των λαϊκών στρωμάτων στην δουλειά, στην υγεία, στην παιδεία!

Παράλληλα, η Σταυρούλα Καράμπελα έκανε αναφορά στην προηγούμενη θητεία της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο δημοτικό συμβούλιο. Όπως είπε ήταν μία παράταξη που " δεν εξαγοράσθηκε κι αντιτάχθηκε σε κάθε τι που έθιξε το λαϊκό συμφέρον"

"Δεν φοβόμαστε τις προσωπικές θυσίες κι όταν θα μας τιμήσει ο Σητειακός λαός με την ψήφο του , θα είμαστε το ίδιο μαχητικοί κι ανυποχώρητοι στην υπεράσπιση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών κι όχι υπερασπιστές των μεγάλων τουριστικών κι άλλων επιχειρηματικών ομίλων" κατέληξε η κυρία Καράμπελα.

Του Μανώλη Τσαγκαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια