default-image

Αυλαία στη... μάχη των πλέι-οφ

Αθλητισμός
Αυλαία στη... μάχη των πλέι-οφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, με τους τέσσερις «μονομάχους» να είναι έτοιμοι για δυναμικό ξεκίνημα. Η 1η αγωνιστική έχει το δικό της ενδιαφέρον, καθώς θα παίξει ρόλο και στον ψυχολογικό τομέα.

Στις 5 το απόγευμα, η «αυλαία» θα ανοίξει με την αναμέτρηση Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν, χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη, που «ανέβασε» πυρετό την τελευταία στιγμή. Ο Γιώργος Παράσχος δε θα έχει επίσης στην διάθεση του, τον τιμωρημένο Θεολόγου, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» αφήνουν πίσω τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου και μπροστά βλέπουν μόνο την πρωτιά. Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την καλύτερη δυνατή 11αδα.

Στις 19:15 η… σκυτάλη θα δοθεί στον αγώνα της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Για το «δικέφαλο» του Βορρά, εκτός αποστολή  έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του. Ούτε ο Κατσουράνης, θα δώσει το παρών, καθώς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα σήμερα (όπως και ο Μαντούρο). Δεδομένες είναι και οι απουσίες των τιμωρημένων Κίτσιου και Λάζαρ και τους Νίνη, Κατσικά και Χούσεν να «κόβονται» για λόγους τακτικής.

Από την άλλη, οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ χωρίς απρόοπτα. Μοναδική απουσία για τον Βεργέτη είναι αυτή του Σάββα Τσαμπούρη που έμεινε εκτός για τακτικούς λόγους. Η ομάδα του «μπαίνει» στη… μάχη χωρίς βαθμούς και θα πάει για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην έδρα του «δικεφάλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News