default-image

"Δε θα κάνουμε πολλές μεταγραφές"

Ποδόσφαιρο
"Δε θα κάνουμε πολλές μεταγραφές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μίτσελ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του V'Ammos στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο, αλλά και για τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως φέτος δε θα γίνουν πολλές μεταγραφές, ενώ πρόσθεσε πως είναι λυπημένος για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μίτσελ επιβεβαίωσε την αποχώρηση των συνεργατών του: «Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για την συνεργασία» και αναφέρθηκε στα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για επιστροφή του Αντώνη Νικοπολίδη στο «ερυθρόλευκο» τιμ: «Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του... νέου Ολυμπιακού απάντησε: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την επόμενη χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές». Εξηγώντας στη συνέχεια πως: «Μου άρεσει περισσότερο ένα μικρό ρόστερ, να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών».

Όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ένα θέμα που ο ίδιος είχε ξεκινήσει με δηλώσεις του σε ελληνικά και ισπανικά ΜΜΕ, ξεκάθαρισε πως: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό».

Για τα γεγονότα στην Τούμπα σχολίασε μεταξύ άλλων: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουν τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λυπάμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα, αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News