default-image

"Ζηλεύουν την Τσέλσι"

Ποδόσφαιρο
"Ζηλεύουν την Τσέλσι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αντρέ Σούρλε υποστηρίζουν πως αυτοί που κριτίκαραν τον αμυντικό τρόπο παιχνιδιού της Τσέλσι στον αγώνα με την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» το έκαναν από ζήλια. Ο Γερμανός μέσος της Τσέλσι, απάντησε στις κριτικές που δέχτηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, πως… έβαλε πούλμαν στην περιοχή, στη νίκη με 2-0 επί των «κόκκινων».

Ο Σούρλε είπε πως το παιχνίδι της Τσέλσι ήταν τέλειο και πως οι παίκτες έκαναν ακριβώς ότι τους είχε πει ο προπονητής τους. Ο Γερμανός ακόμα εξέφρασε την άποψη, ότι το μόνο που μετράει είναι η νίκη και πως ακόμα και να παίξεις τέλειο ποδόσφαιρο μπορεί να χάσεις.

«Αν οι άνθρωποι μας κοιτούν και λένε, "η Τσέλσι δεν μπορεί να παίξει", ακόμα και όταν κερδίζουμε, είναι επειδή μας ζηλεύουν. Εμείς νιώσαμε ότι ήταν ένα καταπληκτικό, τέλειο παιχνίδι. Κάναμε ακριβώς ότι έπρεπε να κάνουμε και ότι μας είχαν πει.

Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με σφιχτή άμυνα και ότι θα είχαμε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, το οποίο έγινε. Η νίκη είναι το πιο σημαντικό. Μπορείς να παίξεις τέλειο ποδόσφαιρο και να χάσεις. Αλλά δεν το θες αυτό, θες να κερδίσεις», δήλωσε ο Σούρλε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News