default-image

"Τύφλα να 'χουν τα δεκαπενταμελή"

Κρήτη
"Τύφλα να 'χουν τα δεκαπενταμελή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σχόλιο προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, με βολές κατά ΣΥΡΙΖΑ και με φόντο την κατάθεση των συνδυασμών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Πρωτοδικείο.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει στο σχόλιό του με τίτλο "Τύφλα να 'χουν τα δεκαπενταμελή", «διαπιστώνει εύκολα κανείς για ακόμη μια φορά, ενόψει ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών, ότι τα 15μελή συμβούλια των σχολείων δείχνουν περισσότερη ωριμότητα απ' ό,τι ο ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα διεκδικεί και κυβερνητικό ρόλο..!

Επί παραδείγματι, ενώ είχαν ανακοινωθεί 7 υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Ηρακλείου με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, οι 4 δεν έφτασαν ποτέ την πόρτα του Πρωτοδικείου (Βιάννου, Φαιστού, Μινώα, Γόρτυνας) και οι υπόλοιποι 3 (Μαλεβιζίου, Αστερουσίων, ακόμη και του Δήμου Ηρακλείου) κατέθεσαν ελλιπέστατα ψηφοδέλτια!!!

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το "γράψε- σβήσε" στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ… και μην ξεχνάμε ότι ως "επιλογή ανανέωσης" κατέληξε μετά από πολλή σκέψη ο κ. Τσίπρας στην περίπτωση του κ. Γλέζου για να διεκδικήσει, λέει, τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αλήθεια, όταν ο κ. Γλέζος ήταν βουλευτής (1981-1984) και στη συνέχεια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί ξεχάστηκε και δεν το έκανε;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News