default-image

"Δεν ήταν εκτεταμένα επεισόδια" λέει ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
"Δεν ήταν εκτεταμένα επεισόδια" λέει ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ βρέθηκαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και απολογήθηκαν για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Μ. Τετάρτη στην Τούμπα.

Οι Αχιλλέας Μαυρομάτης, Λάμπρος Μπίρδας και Παναγιώτης Πλιάτσικας εκπροσώπησαν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και προσπάθησαν να αντικρούσουν το βαρύ κατηγορητήριο. Μάλιστα, υποστήριξαν πως δεν ήταν εκτεταμένα τα επεισόδια, καθώς δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό  χώρο που να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το περιστατικό με τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν συνιστά εκτεταμένα επεισόδια, ενώ δεν σημειώθηκαν επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα, καταδίκασαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ τη ρίψη μπανάνας στον Σαλίνο, χαρακτηρίζοντάς το μεμονωμένο περιστατικό. Αναφερόμενοι στους πυρσούς, η γραμμή του «Δικεφάλου» ήταν πως δημιουργήθηκε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και δεν είναι αυτό το πρόβλημα που μπορεί να διακόψει ένα ματς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα υποβάλλει την Τρίτη το υπόμνημά της και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη. Παράλληλα, κατατέθηκε και το υπόμνημα για τον Στοχ για το σχόλιο που φέρεται να έκανε κατά του Ολυμπιακού στο instagram.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News