default-image

"Ντου" οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση

Ποδόσφαιρο
"Ντου" οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πίκρα και η απογοήτευση του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι τεράστια καθώς περισσότεροι από 22.000 οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά» έγραψαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας να πάρει ένα τρόπαιο μετά από έντεκα «στείρα» χρόνια.

Η εξέλιξη του τελικού πλήγωσε τους οπαδούς, καθώς οι Θεσσαλονικείς όχι απλά απώλεσαν το Κύπελλο αλλά… διασύρθηκαν από τον Παναθηναϊκό, με τις αντιδράσεις να μην έρχονται μεν στην Καλογρέζα αλλά να ακολουθούν στην προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα.

Περισσότεροι από 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας έχοντας… άγριες διαθέσεις και βάλλοντας κατά πάντων. Από τα «πυρά» των οπαδών δεν γλίτωσαν, όπως αναμενόταν, οι ποδοσφαιριστές ενώ δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες προς το τεχνικό τιμ και τους παράγοντες του «δικεφάλου του Βορρά». Από τους τελευταίος ζητήθηκε ο λόγος για το οικτρό θέαμα που παρουσίασε στο φινάλε ο ΠΑΟΚ, καθώς αυτοί είχαν την ευθύνη του σχεδιασμού της ομάδας τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News