Ειδήσεις

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κίνα

Από την Παρασκευή 25 Απριλίου βρίσκεται στην  Κίνα, μετά από πρόσκληση της ηγεσίας του ΚΚ Κίνας, τριμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους Κώστα Ήσυχο, μέλος της  Πολιτικής Γραμματείας, υπεύθυνο για την  Εξωτερική  Πολιτική και Άμυνα, Νάντια Βαλαβάνη, βουλευτή Β' Αθηνών, υπεύθυνη της Ε.Ε.Κ.Ε. Εξωτερικής Πολιτικής και Δημήτρη Λιάκο, οικονομολόγο, μέλος του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής.

Χθες Κυριακή 27 Απριλίου, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με το γραμματέα της Οργάνωσης Βάσης του αγροτικού οικισμού Μπεϊγκού. 

Σήμερα, Δευτέρα πραγματοποιήθηκε  συνάντηση με αντιπροσωπεία της Κινεζικής Ακαδημίας Διεθνούς Εμπορίου και Οικονομικής Συνεργασίας της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο κ. Ρεν Χονγκμπίν.

Ακολούθησε συνάντηση της αποστολής με αντιπροσωπεία της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης της Λ.Δ. της Κίνας με επικεφαλής το διευθυντή της κ. Τσέν Γκουομίν

Τέλος, η αποστολή του  ΣΥΡΙΖΑ στο Πεκίνο συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Εθνικής Γενικής Διοίκησης της Λ.Δ. Κίνας με επικεφαλής την κ. Ζανγκ Ζινχόνγκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια