Ειδήσεις

Αναμνηστικά δώρα στα ζευγάρια των Κινέζων απο τον Ο.Λ.Η.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. πρωτοστατεί στην προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ιδιαίτερα στον κλάδο της κρουαζιέρας. Σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας αποτελεί τόσο η ποιοτική αναβάθμισή του όσο και η ενίσχυση της ποικιλομορφίας του. Τα δύο αυτά στοιχεία μπορούν να συντελέσουν και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί στρατηγικό στόχο της εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής.

Στα πλαίσια αυτά, ο ΟΛΗ συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια προσέλκυσης σημαντικού αριθμού επισκεπτών από νέες χώρες-αγορές, όπως αυτές της Ρωσίας, του Ισραήλ και της Κίνας, τόσο σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, όσο και με την Περιφέρεια Κρήτης. Έτσι, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΗ συνόδευσε στο ταξίδι τους από τον Πειραιά στα Χανιά τους Κινέζους πολίτες που αποφάσισαν να τελέσουν τους γάμους τους στη Κρήτη.

Παράλληλα σήμερα, επιθυμώντας να αναδείξει την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, προχώρησε στην προσφορά αναμνηστικών δώρων στα 16 ζευγάρια Κινέζων πολιτών, που επέλεξαν την Κρήτη για να τελέσουν το γάμο τους, κατά την αναχώρησή τους από το λιμάνι του Ηρακλείου. Τα δώρα, σε μια σεμνή τελετή στη σκιά του μινωικού πολιτισμού, προσέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, κ. Ιωάννης Μπρας, ο οποίος και ευχήθηκε στους νεόνυμφους.

«Είναι γνωστοί οι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τις δύο χώρες, και η επιλογή του νησιού μας για την τέλεση των "τριανταφυλλένιων γάμων", όπως λέγονται, είναι η καλύτερη προβολή για την Κρήτη και για την Ελλάδα κατ' επέκταση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. «Η συγκεκριμένη δράση», τονίζεται, «όπως και άλλες μορφές "θεματικού" τουρισμού, είναι η κατάλληλη προσέγγιση μιας ώριμης και σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας που επιδιώκει μεγαλύτερα οφέλη μέσα από τη διαφοροποίηση, την εξειδίκευση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και όχι μέσα από πεπερασμένων δυνατοτήτων μορφές "μαζικού φτηνού" τουρισμού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια