default-image

Στον εορτασμό της επετείου της ηρωικής εξόδου

Κρήτη
Στον εορτασμό της επετείου της ηρωικής εξόδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον εορτασμό της 191ης επετείου της ηρωικής εξόδου των γυναικών και των αμάχων από το σπήλαιο της Μιλάτου παραβρέθηκε την Κυριακή του Θωμά 27 Απριλίου η αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη-Σταύρος Αρναουτάκης" της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου: Γουλιδάκη Γιάννη και Ανδρουλάκη Γιάννη από την Ιεράπετρα, Γραφανάκη Στάθη και Κλώντζα Μανώλη από το Μεραμβέλλο, Κριθαράκη Μανόλη από τη Σητεία και Χαλκιαδάκη Μαρία από το Οροπέδιο Λασιθίου.

Η αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι επισκέφτηκαν εν συνεχεία τη Μίλατο όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με καταστηματάρχες, πολίτες και εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στο Σίσι, το Βραχάσι, τη Βουλισμένη και τη Λατσίδα, όπου η αντιπεριφερειάρχης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων και πολίτες και παρουσίασαν τις αρχές του συνδυασμού και τα βασικά σημεία του προγράμματος, ενώ οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν εκτενώς τα θέματα των περιοχών τους.

Την Τρίτη

Την Τρίτη 28 Απριλίου στις 10:00 ο κ. Αρναουτάκης μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους επισκέπτονται στην Νεάπολη ενώ στις 12:00 θα παρακολουθήσουν τον Αγιασμό της θεμελίωσης της Μονάδος Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η Μεγάλη Παναγιά" της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, στην τοποθεσία "Αγία Παρασκευή" στο δημοτικό διαμέρισμα Λατσίδας Μεραμβέλλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News