default-image

Συνέχεια στις περιοδείες της "Ανυπόταχτης Κρήτης"

Κρήτη
Συνέχεια στις περιοδείες της "Ανυπόταχτης Κρήτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με περιοδεία και εκδήλωση στο Σέλινο συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα η «Ανυπόταχτη Κρήτη» στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Για την Τρίτη 29 Απριλίου προγραμματίζεται περιοδεία σε Κάντανο και Παλαιόχωρα. Τα μέλη της «Ανυπόταχτης Κρήτης»  ξεκινούν στις 3 το μεσημέρι από την πλατεία Δικαστηρίων.

 Την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 8.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καντάνου- Σελίνου με ομιλητή τον Γιάννη Κυριακάκη υποψήφιο περιφερειάρχη.

Για την ημέρα της Πρωτομαγιάς  Πέμπτη 1η Μαίου μετά τη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση κλιμάκιο της κίνησης θα περιοδεύσει στον Αποκόρωνα. 

Την Παρασκευή 2 Μαίου εκδήλωση στο Γαβαλοχώρι Αποκορώνου στις 7.30 το απόγευμα.

Την Κυριακή 28/4 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι  μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του Ηρακλείου βρέθηκαν στο δήμο Μαλεβιζίου και συνομίλησαν με τους κατοίκους του Κρουσώνα και των Κορφών κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες  τα οποία προέρχονται  από τους νόμους που επιβάλει η Ε.Ε.  Συζήτησαν επίσης για την προετοιμασία εκδήλωσης-συζήτησης στον Κρουσώνα με ομιλητές τον Υποψήφιο περιφερειάρχη Γιάννη Κυριακάκη και τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Παπακανάκη στις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News