default-image

"Έτοιμοι να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο"

Κρήτη
"Έτοιμοι να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού και επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης κατέθεσε  στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου  τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού για τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Έχοντας στο πλευρό του τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης ο Γιώργος Αρμουτάκης κατέθεσε τη δήλωση για έναν "συνδυασμό νίκης που αποτελείται από δημότες ενεργούς και άξιους να προσφέρουν στον τόπο".

Αμέσως μετά τη διαδικασία στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης μπαίνοντας στην τελική ευθεία ξεκαθάρισε ότι «δημιουργήσαμε έναν συνδυασμό νίκης, έναν συνδυασμό που ανοίγει νέους δρόμους και προοπτικές για τη Μεσσαρά και το Δήμο Φαιστού. Έναν συνδυασμό που αποτελείται από ανθρώπους που δε φοβούνται τη δουλειά, ούτε σκύβουν κάτω από κομματικές σημαίες και επιταγές. Έναν συνδυασμό που δεν αφήνει στο περιθώριο καμία γωνιά του δήμου μας …  

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο Φαιστού και τους ανθρώπους του … Ξεκινάμε βάζοντας πάνω και πρώτα από όλα τον πολίτη και τις  ανάγκες του!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News