default-image

Εκτός κινδύνου η 9χρονη - Συνελήφθη ο διαχειριστής του λούνα-παρκ

Ελλάδα
Εκτός κινδύνου η 9χρονη - Συνελήφθη ο διαχειριστής του λούνα-παρκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 9χρονη που τραυματίστηκε χθες στο λούνα παρκ στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς το κοριτσάκι φέρει θλάση στον πνεύμονα, δεν είναι διασωληνωμένη και επικοινωνεί με το περιβάλλον. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο διοικητής του Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνος Ευσταθίου, τόνισε ότι «η μικρούλα είναι καλά» και η κατάστασή της «ελεγχόμενη».

Αναφορικά με το 13χρονο αδερφό της μικρής, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά το ατύχημα, ο κ. Ευσταθίου σημείωσε ότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε στις 4:10 το απόγευμα της Κυριακής και σύμφωνα με τις Αρχές ο 13χρονος είχε καταλήξει πριν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Στον εισαγγελέα διαχειριστής και υπάλληλοι

Εντωμεταξύ, στο Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού παρουσιάστηκε αυτοβούλως σήμερα ο διαχειριστής του λούνα παρκ. Πρόκειται για έναν Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη και εν συνεχεία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σήμερα πρόκειται να απαγγελθούν κατηγορίες και στους τρεις συλληφθέντες εργαζόμενους στο μοιραίο λούνα παρκ. Πρόκειται για έναν Ιταλό, που φέρεται ως υπεύθυνος του λούνα παρκ, και δύο ακόμα υπαλλήλους, υπηκόους Μπαγκλαντές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια και βαριές σωματικές βλάβες.

Από την Αστυνομία, συνεχίζεται η έρευνα για να ξεκαθαριστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του λούνα παρκ, γι' αυτό ζητήθηκαν στοιχεία από το Δήμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News