default-image

Επαφές και συναντήσεις στο Ρέθυμνο για τον Π. Καμμένο

Κρήτη
Επαφές και συναντήσεις στο Ρέθυμνο για τον Π. Καμμένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα και ώρα 13:00 ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, όπου έχει συναντήσεις στο Επιμελητήριο με παράγοντες και φορείς του τόπου. Στη συνέχεια δίνει συνέντευξη στο ΜΜΕ της πόλης.

Μετά τις 14:00 επισκέπτεται το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Ρέθυμνο Αλληλεγγύη Ανατροπή" και απευθύνει χαιρετισμό σε μέλη, υποψήφιους συμβούλους αλλά και στον υπ. δήμαρχο Μ. Ανδρουλάκη, ενώ στη συνέχεια συνοδευόμενος από τα μέλη της συντονιστικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρεθύμνου ακολουθεί περίπατος στην πόλη και κατόπιν έχει προγραμματιστεί σύγκληση της Συντονιστικής για θέματα που αφορούν το Ρέθυμνο.

Στη συνέχεια επισκέπτεται το δήμο Αγ. Βασιλείου και στις 19:00 έχει συνάντηση με τον υπ. δήμαρχο Αγ. Βασιλείου Ηλία Λουλούδη, και απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό. Κατόπιν θα επιστρέφει στο Ρέθυμνο όπου και θα παραμείνει έως την Τρίτη.

Εκ της Συντονιστικής Ρεθύμνου καλούνται όλα τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρεθύμνου αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ρέθυμνο Αλληλεγγύη Ανατροπή", αλλά και όσοι Ρεθυμνιώτες το επιθυμούν, να παρευρίσκονται στο εκλογικό κέντρο στις 14:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News