default-image

Παραδόθηκε εξοπλισμός 14.690 € από τις "Μινωικές"

Κρήτη
Παραδόθηκε εξοπλισμός 14.690 € από τις "Μινωικές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση για την παράδοση του οφθαλμολογικού εξοπλισμού, αξίας 14.690 €, που αγοράστηκε από τις "Μινωικές Γραμμές", προκειμένου να διευκολυνθεί το εθελοντικό έργο των Γιατρών του Αιγαίου-ΠΑ.Γ.Ν.Η στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που εξυπηρετούν με τις υπηρεσίες τους στα ακριτικά νησιά και στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 στα γραφεία της εταιρείας στο Ηράκλειο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Αντώνη Μανιαδάκη, διευθύνοντος συμβούλου των "Μινωικών Γραμμών", του κ. Μανόλη Βεληβασάκη, προέδρου, και της κ. Δέσποινας Μωραϊτάκη, γραμματέως της εθελοντικής ομάδας των Γιατρών του Αιγαίου-ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Με αυτή την πράξη υιοθεσίας, η Διοίκηση των "Μινωικών Γραμμών" αποδεικνύει έμπρακτα για μία ακόμη φορά την ιδιαίτερη ευαισθησία, το κοινωνικό πρόσωπο και την υπευθυνότητα της εταιρείας σε ό,τι αφορά τη συνεισφορά της στην πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής και ιδιαίτερα της τοπικής κοινωνίας της Κρήτης. Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, οι "Μινωικές Γραμμές" θα υποστηρίξουν οικονομικά και κοινωνικά, για τα επόμενα δύο χρόνια, τη δράση της εθελοντικής ομάδας των Γιατρών του Αιγαίου-ΠΑ.Γ.Ν.Η., συνδράμοντας σημαντικά στο έργο τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News