default-image

Ο Ζαρός πρωταθλητής Ηρακλείου

Ποδόσφαιρο
Ο Ζαρός πρωταθλητής Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δεύτερο συνεχόμενο του πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ πανηγυρίζει ο Ζαρός. Οι «πράσινοι» στο σημερινό τελικό των πλέι οφ επικράτησαν 1-0 στο «Γεντί Κουλέ» του Αλμυρού και κατέκτησαν την κούπα.

Οι Μεσαρίτες, έτσι, είναι η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Ηράκλειο στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική. Από την πλευρά, ο σύλλογος του Γαζίου δεν κατάφερε να οδηγήσει τη σειρά σε δεύτερο ματς.

Το πρώτο μέρος του τελικού δεν είχε να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, σε σχέση με την επανάληψη, όπου τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από πλευράς θεάματος. Στο 61' ο Γ. Κλαπάκης βρήκε όμορφα τον Κοσμαδάκη, που πλάσαρε εύστοχα τον Χωραφάκη και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν ορισμένες σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν, ενώ οι πρωταθλητές είχαν και δοκάρι στο 86' με τον Μυκονιάτη. Στο 92' αποβλήθηκε για τον Αλμυρό ο Π. Στρατήγης με δεύτερη κίτρινη.

Αλμυρός (Νίκος Ανδριανάκης): Χωραφάκης, Μανωλακάκης, Καρέλης, Φελεγκάκης (75' Μανιαδάκης), Αποστολάκης, Απλαδάς Ηρ., Στρατήγης Π., Καραντινάκης, Στρατήγης Α., Κοκκινάκης, Πετράκης (62' Ποτηράκης).

Ζαρός (Μηνάς Πίτσος): Ζαχαριουδάκης, Νικολακάκης, Τσικριτσάκης (65'Νικολάρας), Αλμπαντάκης, Χαλκιαδάκης, Κουτσάκης, Διακουράκης, Φραγκιαδουλάκης, Κοσμαδάκης (80'Λουλιάδης), Κλαπάκης Γ., Κλαπάκης Β. (65'Μυκονιάτης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News