default-image

Δήλωση κατάθεσης από "Δήμο Ενεργών Πολιτών"

Κρήτη
Δήλωση κατάθεσης από "Δήμο Ενεργών Πολιτών"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε. Εκατόν ογδόντα εννέα ενεργοί πολίτες των Χανίων με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα. Μια μικρογραφία της τοπικής μας κοινωνίας. Άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες και διαφορετικές διαδρομές, πολίτες με κοινωνική αναφορά και δράση σε διάφορα πεδία. Άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, καταξιωμένοι επιστήμονες και τεχνοκράτες, διακεκριμένοι συμπολίτες μας από τον χώρο του πολιτισμού, του αθλητισμού, της τέχνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της οικολογίας, αγρότες, επισφαλώς εργαζόμενοι και άνεργοι.

Έμπειροι αυτοδιοικητικοί με αναγνωρισμένη παρουσία, μαζί με πολλούς νέους, με μοναδική επιθυμία να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτή την προσπάθεια.

Μοιραζόμαστε την ίδια ανησυχία για τον τόπο μας, μας κινητοποιεί η αδράνεια στα δημοτικά μας πράγματα, μας εμπνέει ένα κοινό όραμα για το πώς θέλουμε τον δήμο μας, για το πώς βλέπουμε το μέλλον που μας αξίζει. Γνωρίζουμε ότι ο δήμος μας έχει μεγάλες δυνατότητες, ότι κάθε περιοχή έχει τη δική της ιδιαίτερη δυναμική, τα δικά της συγκριτικά πλεονεκτήματα. Πιστεύουμε ότι επιτέλους έχει έρθει η ώρα να τα αξιοποιήσουμε στη βάση μιας νέας αντίληψης για τα Χανιά μας, για έναν πραγματικά μητροπολιτικό δήμο.

Με δυναμισμό, κέφι και αισιοδοξία, με απόλυτο σεβασμό στους άλλους συνδυασμούς, με πίστη στη δεοντολογία και την αξία του διαλόγου, μπαίνουμε από σήμερα στην τελική ευθεία για τη μάχη των εκλογών της 18ης και της 25ης Μαΐου. Οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες θα επιλέξουν ως δημοτική αρχή την παράταξη που πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News