Ειδήσεις

Περιοδεία από σήμερα του Πάνου Καμμένου στην Κρήτη(video)

Με αναφορές στον Καζαντζάκη και τον Ελευθέριο Βενιζέλο ξεκίνησε την περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος έχοντας ως πρώτο σταθμό τα Σφακιά και την εκδήλωση κατά της καταστροφής των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ο κ. Καμένος που συνοδεύεται από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Χανίων δήλωσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία από εδώ, από την Κρήτη, την πατρίδα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όπως ξεκινήσαμε και στις εκλογές του 2012. Ξεκινάμε την προεκλογική εκστρατεία για τις εκλογές στο ευρωκοινοβούλιο.

Ο Καζαντζάκης είπε ότι δεν υπάρχουν ιδέες αλλά άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες και παίρνουν το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν. Το μπόι των ανθρώπων της Κρήτης είναι πολύ ψηλό, είναι ένα μπόι που προάσπισε την Δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την Δικαιοσύνη, τις αρχές που καταλύουν αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση και η τρόικα.

Ζούμε σε μια κατοχή και αυτή την κατοχή δεν την αντέχει η πλάτη των Κρητικών, η πλάτη των Ελλήνων. Θα το αποδείξουμε και στις ευρωεκλογές. Ας φωνάζουν τα μεγάλα κανάλια, ας οργιάζουν τα συμφέροντα. Ο ελληνισμός είναι πολύ πιο δυνατός, η Δημοκρατία πολύ πιο ισχυρή και θα νικήσει».

Από τη Δευτέρα 28 Απριλίου έως και την Τετάρτη 30 Απριλίου θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και οργανώσεων καθώς και με υποψηφίους αυτοδιοικητικών εκλογών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης θα συναντηθεί με τις συντονιστικές επιτροπές του κόμματος του και με πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Του Αντώνη Νομικού

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια