default-image

Το γλέντι του θριάμβου για τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Το γλέντι του θριάμβου για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα κουβάρι όλοι οι παίκτες, προπονητές, Αλαφούζος, οπαδοί! Ο Παναθηναϊκός γιορτάζει την κατάκτηση του 18ου Κυπέλλου στην ιστορία του, που αποτελεί την πιο τρανή δικαίωση της φετινής σεζόν για τη δουλειά που γίνεται.

Με την λήξη του 4-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» έγιναν μια αγκαλιά, μοίραζε ο ένας συγχαρητήρια στον άλλο και δεν έλειψε και το κλασικό… μπουγέλο! Αφού λοιπόν περίμεναν υπομονετικά για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, κι αφού ο κόσμος έκανε το κλασικό «οοοοο», η κούπα σηκώθηκε στα… ουράνια μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στη συνέχεια όλοι μαζί και με πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους, κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλαν την γνωστή πανηγυρική φωτογραφία, με τα «μωρά» του Αναστασίου να μην μπορούν να πιστέψουν την επιτυχία τους και τον Αλαφούζο ανάμεσά τους να πανηγυρίζει εξίσου!

Στο τέλος ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου, με τους 22.000 φίλους των Κυπελλούχων να έχουν παραμείνει στις εξέδρες και να αποθεώνουν έναν-έναν τον κάθε πράσινο παίκτη που περνούσε από μπροστά τους με την κούπα στα χέρια και τις μπλούζες με το «Κυπελλούχος Ελλάδας 2014»! Από κοντά και τα μικρά παιδιά που δίπλα στους μπαμπάδες βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν εξίσου με την κούπα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News