default-image

Στη Χώρα Σφακίων η "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης"

Κρήτη
Στη Χώρα Σφακίων η "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης" και υποψήφιος περιφερειάρχης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Απόλλωνας Φιλιππής, με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφτηκαν χθες Παρασκευή 25 Απριλίου το Τυμπάκι.

Περιόδευσαν στη λαϊκή αγορά και συνομίλησαν με παραγωγούς-πωλητές και πολίτες της περιοχής. Επίσης συναντήθηκαν με το Σύλλογο βιοκαλλιεργητών της περιοχής και στη συνεχεία επισκέφτηκαν το Δημοπρατήριο.

Σήμερα, Σάββατο 26 Απριλίου 2014, επισκέφτηκαν τις Μοίρες και τη λαϊκή αγορά του Ηρακλείου.

Τα μέλη των κλιμακίων διένειμαν στους κατοίκους φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της "Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης" και συνομίλησαν με τους πολίτες για τα γενικευμένα προβλήματα της καθημερινότητας και της χώρας που έχουν δημιουργήσει οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές, καθώς και ειδικότερα θέματα για την Κρήτη και τις συγκεκριμένες περιοχές και αναλύθηκαν θέσεις και προτάσεις της παράταξης.

«Ο ενθουσιασμός και η θερμή υποδοχή που συναντάμε σε κάθε γωνιά της Κρήτης που επισκεπτόμαστε επιβεβαιώνουν την πεποίθησή μας ότι θα είμαστε η αυριανή κυβέρνηση στην Περιφέρεια Κρήτης. Οι πολίτες της Κρήτης επιζητούν όχι μόνο την αλλαγή προσώπων αλλά και την ανατροπή των αντιλήψεων και των πολιτικών», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση των περιοδειών μετέβησαν στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και επιδώσανε τη δήλωση του συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου, «ενός συνδυασμού νίκης και ανατροπής» όπως σημείωσε ο Μ. Κριτσωτάκης.

Αύριο ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της "Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης" θα μεταβούν στη Χώρα Σφακίων προκειμένου να συμμετάσχουν στην παγκρήτια συγκέντρωση και εν πλω διαμαρτυρία που διοργανώνει η Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή κατά της "εξουδετέρωσης" των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο.

Παράλληλα κλιμάκια υποψηφίων θα συνεχίσουν τις περιοδείες τους σε χωριά της Μεσαράς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News