default-image

Σ. Τσόκας: "Η Κρήτη μπορεί να τα καταφέρει"

Κρήτη
Σ. Τσόκας: "Η Κρήτη μπορεί να τα καταφέρει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κρήτη μπορεί να τα καταφέρει αν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα για μια Κρήτη ισχυρή, που θα στέκεται στα δικά της πόδια, μια Κρήτη περήφανη, πρωτοπόρο, όπως ακριβώς της αρμόζει».

Τα παραπάνω τόνισε απόψε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας, κατά τις επισκέψεις του σε περιοχές της ενότητας Ηρακλείου, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους της Χερσονήσου, των Μαλίων, του Καστελίου, του Θραψανού και των Αρχανών.

Ο κ. Τσόκας συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, συνεχίζοντας την περιοδεία του μετά το Αρκαλοχώρι επισκέφθηκε τη Χερσόνησο, τα Μάλια, το Καστέλι, το Θραψανό και τις Αρχάνες.

Οι κάτοικοι των περιοχών υποδέχτηκαν ιδιαίτερα θερμά τον κ. Τσόκα και δήλωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του ίδιου και του συνδυασμού, επισημαίνοντας ότι η «ήρθε η ώρα της Κρήτης».

Σε επαφές και συναντήσεις που είχε στη Χερσόνησο με τουριστικούς επιχειρηματίες και ξενοδόχους, ο κ. Τσόκας, γνώστης των προβλημάτων τόσο της περιοχής, όσο και του τουρισμού γενικότερα, εξέφρασε την υποστήριξηή του στα αιτήματά τους, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του τουρισμού, αναπτύσσοντας τις θέσεις του για τις υποδομές και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ενώ επανέλαβε τη θέση του για "πάντρεμα" της τοπικής αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό.

Τόσο ο κ. Τσόκας, όσο και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι συζήτησαν με τους κατοίκους θέματα και προβλήματα των περιοχών τους, τα οποία εστιάστηκαν, εκτός από τον τουρισμό και τις υποδομές, στην αγροτική ανάπτυξη αλλά και στις προοπτικές της Κρήτης.

Κοινή συνισταμένη, η ενιαία προσπάθεια όλων, για μια Κρήτη δυναμική και πρωτοπόρο που μπορεί να δώσει μια νέα ώθηση, όχι απλά στην ανάπτυξη, αλλά και γενικά στο γίγνεσθαι του νησιού, με δράσεις και πρωτοπορίες που θα φέρουν το νησί στη θέση που πρέπει να έχει.

Μετά τις συναντήσεις, ο κ. Τσόκας επισήμανε ότι «όπως διαπιστώνετε και εσείς που παρακολουθείτε τις περιοδείες μας ο συνδυασμός μας έχει αγκαλιαστεί από την κοινωνία της Κρήτης και ενωμένοι προχωρούμε για να φέρουμε το νησί στη θέση που του αξίζει. Όλοι μαζί μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη στις εκλογές του Μαΐου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News