default-image

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο έκλεψαν τα φώτα στο ΒΑΚ

Μπάσκετ
Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο έκλεψαν τα φώτα στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν σήμερα στο ΒΑΚ για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Φιλαθλητικό καθώς ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι δεν ξεχνούν από πού ξεκίνησαν κι έτσι βρέθηκαν στον πάγκο της προηγούμενης ομάδας τους για να τη στηρίξουν.

Τα δύο αδέλφια που πλέον κυνηγούν το όνειρό τους στην Αμερική ήταν ιδιαίτερα διαχυτικά δείχνοντας τη στήριξή τους στον Φιλαθλητικό που έδινε ένα εξαιρετικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ.

Δεν ήταν τυχαίο ότι μετά τη νίκη της αθηναϊκής ομάδας συμμετείχαν κι αυτοί στο νικηφόρο ζντο του φινάλε.

Τα δύο αδέλφια δεν αρνήθηκαν να μιλήσουν στους δημοσιογράφους μετά την αναμέτρηση με τον Γιάννη Αντετοκούμπο να τονίζει: «Γυρίσαμε σπίτι μας. Θέλαμε να δώσουμε κουράγιο στους παίκτες, τους  προπονητές και τη διοίκηση στη δύσκολη χρονιά γι' αυτούς. Ήρθαμε, λοιπόν, να τους στηρίξουμε, να δούμε το ματς και να απολαύσουμε την Κρήτη. Στο Μιλγουόκι είμαι ένα χρόνο, ενώ με τον Φιλαθλητικό έζησα επτά χρόνια και σαφώς είναι η ομάδα της καρδιάς μου».

Ερωτηθείς εάν θα είναι παρών το καλοκαίρι στο Ηράκλειο με την Εθνική Νέων ανδρών για το Ευρωμπάσκετ απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση λέγοντας: «Μακάρι να επιστρέψω με την Εθνική».

Όσο για το πώς περνά στην Αμερική τόνισε: «Η Αμερική είναι πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου. Μπορούσα να πάω και καλύτερα φέτος, αλλά θα το προσπαθήσω του χρόνου». Τέλος, έδωσε ως συμβουλή σε κάθε νέο παιδί «να κυνηγήσει το όνειρό του, να δίνει πάντα το 100% και να μη σταματήσει να πιστεύει στον εαυτό του».  

Ο Θανάσης Αντετοκούμπο από την πλευρά του επισήμανε: «Έχουν περάσει μόλις επτά μήνες που φορούσα τη φανέλα του Φιλαθλητικού. Μου έλειψε λίγο η πίεση και το άγχος που έζησα και σήμερα. Είναι διαφορετικό, ήταν σα να μην έφυγα ποτέ.

Και τα δύο αδέλφια όταν ερωτήθηκαν για το τι τους λείπει πιο πολύ από την Ελλάδα ήταν κάθετα: «Ο καιρός και το φαγητό»!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News