default-image

Απέσυρε την υποψήφιότητά του ο Νίκος Κουρουπάκης

Κρήτη
Απέσυρε την υποψήφιότητά του ο Νίκος Κουρουπάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιφνιδιαστική εξέλιξή υπήρξε σε ό,τι αφορά τις εκλογές για το Δήμο Σητείας, αφού με επίσημη ανακοίνωσή του ο κ. Νίκος Κουρουπάκης απέσυρε το ενδιαφέρον του και γνωστοποίησε ότι τελικά δε θα είναι υποψήφιος.

Η εξέλιξη αυτή από κάποιους θεωρούνταν αναμενόμενη, ωστόσο με τη δημοσιοποίησή της αλλάζει το σκηνικό στην περιοχή ενόψει των εκλογών, με τους υποψήφιους για το δημαρχιακό θώκο να κάνουν πλέον κούρσα για τους ψηφοφόρους του κ. Κουρουπάκη.

Ο ίδιος πάντως στην ανακοίνωσή του τόνισε πως δε θα στηρίξει κάποιον συγκεκριμένο υποψήφιο και πως οι ψηφοφόροι του μπορούν να πράξουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν, με βάση ποιον υποψήφιο ή υποψήφια εμπιστεύονται για το μέλλον του τόπου.

«Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω ένα μέρος της κοινωνίας που πραγματικά ήθελε τη συμμετοχή μου στις εκλογές του Μαΐου. Όμως, παρά τις μαζικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες προέκυψε η ανάγκη για συμμετοχή, διαπιστώσαμε ότι πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που είχαν τη διάθεση να αφιερώσουν χρόνο για τα κοινά», γράφει στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων ο κ. Κουρουπάκης.  

Με τον τρόπο αυτό ο κ. Κουρουπάκης αποκαλύπτει ότι η μη συμμετοχή του στις εκλογές ήταν το αποτέλεσμα της αδυναμίας να κλείσει το ψηφοδέλτιό του με τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι πλέον για το Δήμο Σητείας είναι ο κ. Θεόδωρος Πατεράκης, η κ. Κατερίνα Σκαρβελάκη και η κ. Σταυρούλα Καράμπελα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News