default-image

Στην Κρήτη ο Γ. Χατζημαρκάκης - Επίσκεψη σήμερα σε Λασίθι

Κρήτη
Στην Κρήτη ο Γ. Χατζημαρκάκης - Επίσκεψη σήμερα σε Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη, όπου την ερχόμενη Τρίτη θα εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματός του, βρίσκεται από χθες ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος των "Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών" Γιώργος Χατζημαρκάκης. Ο κρητικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής περιοδεύει στο νησί, προωθώντας τις θέσεις του κόμματός του ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Σήμερα το πρόγραμμά του τον θέλει στο Λασίθι και συγκεκριμένα στη Σητεία, όπου στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του, επισκέφτηκε το νοσοκομείο της πόλης και στις 12:30 το μεσημέρι είχε συνάντηση με τοπικούς παραγωγικούς φορείς.

Σειρά έχει η Ιεράπετρα, όπου το απόγευμα θα επισκεφτεί το νοσοκομείο της πόλης και στις 7 μ.μ. συμμετέχει σε ανοικτή συνάντηση και συζήτηση με τους πολίτες του τόπου στο μεζεδοπωλείο "Τσι-Τσι".

Αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί, ο κ. Χατζημαρκάκης και τα στελέχη των "Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών" θα συμμετάσχουν στον εορτασμό του Σπηλαίου της Μιλάτου. Στις 7 το απόγευμα, θα ακολουθήσει ανοικτή συνάντηση και συζήτηση με τους πολίτες του Αγίου Νικολάου στο καφέ "Περίπου", στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Τέλος, τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 9 το πρωί, θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Λασιθίου, μια ώρα μετά ο κ. Χατζημαρκάκης θα βρεθεί στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου και στις 11 το πρωί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Τα εγκαίνια

Το "κλου" της περιοδείας Χατζημαρκάκη στο νησί είναι τα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος των "Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών" στο Ηράκλειο την ερχόμενη Τρίτη 29 Απριλίου. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8:30 το βράδυ, στην οδό Μελίνας Μερκούρη 34. Το πρωί της ίδιας ημέρας ο κ. Χατζημαρκάκης μαζί με στελέχη κι άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές των "Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών" θα επισκεφτούν φορείς και οργανισμούς στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσουν στην ενδοχώρα του νομού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News