default-image

Περιοδεία Πάνου Καμμένου στην Κρήτη

Κρήτη
Περιοδεία Πάνου Καμμένου στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κρήτη από αύριο Κυριακή 27 Απριλίου έως την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.

Αύριο θα βρίσκεται στο νομό Χανίων, όπου μεταξύ άλλων θα παραστεί στην εκδήλωση διαμαρτυρίας-νηοδρομία στα Σφακιά για τα χημικά της Συρίας.

Τη Δευτέρα 28 Απριλίου θα βρίσκεται στο νομό Ρεθύμνου, την Τρίτη 29 Απριλίου θα βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου, ενώ την Τετάρτη 30 Απριλίου θα επισκεφτεί το νομό Λασιθίου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα συνοδεύεται από κλιμάκιο υποψηφίων ευρωβουλευτών του Κινήματος.

Στην Κρήτη με τον Πάνο Καμμένο θα βρίσκεται και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Κέρκυρα και στην Ήπειρο, ο κ. Μαριάς, καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, επανέρχεται στην Κρήτη από όπου ξεκίνησε και την προεκλογική του εκστρατεία προκειμένου να υποδεχτεί στο νησί μας τον Πάνο Καμμένο.

Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από το Ηράκλειο και στη συνέχεια επισκέφτηκε ήδη τη Μεσαρά, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και το Οροπέδιο Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην Κρήτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς θα επισκεφτούν τους νομούς Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, θα συναντηθούν με τα μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών του κινήματος ανά νομό, καθώς επίσης και με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.

Στο αεροδρόμιο Χανίων, προκειμένου να υποδεχτεί μαζί με άλλα μέλη και υποψήφιους των ΑΝ.ΕΛ τον πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, θα βρεθεί αύριο η υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος Γεωργία Στεφανάκη. Από εκεί θα μεταφερθούν στη Χώρα Σφακίων για να λάβουν μέρος στη νέα κινητοποίηση του Συντονιστικού των Χανίων, ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας με τη μέθοδο της υδρόλυσης εν πλω στη Μεσόγειο.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για αυτό το ζήτημα έχουν καταθέσει με ψήφισμα τις προτάσεις τους, μέσα από το οποίο τονίζεται η αναγκαιότητα άμεσης ανακήρυξης της ΑΟΖ και η οριοθέτησή της, καθώς, όπως τονίζουν, είναι ο μοναδικός τρόπος που δίνει στους Έλληνες πολίτες τη δυνατότητα με νόμιμες νομικές ενέργειες να αποτρέψουν όλα τα ανάλογα εγκλήματα που δρομολογούνται ερήμην και εις βάρος τους.

Η πολιτική τοποθέτηση της κ. Στεφανάκη είχε εκφραστεί από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα της υδρόλυσης και ενώ εκτελούσε χρέη γραμματέως Περιβάλλοντος και Οικολογίας ΑΝ.ΕΛ: «Ο Έλληνας πολίτης όχι μόνον εκτίθεται σε σοβαρό πιθανό κίνδυνο τεράστιας οικολογικής καταστροφής με ανυπολόγιστες επιπτώσεις στη ζωή και την οικονομία μας, αλλά δεν έχει καν τη νομιμοποίηση να αντισταθεί νομικά ή να εγείρει τυχόν αποζημιώσεις και από κανέναν. Βρίσκεται δε στη δυσάρεστη θέση να παρακολουθεί μακρόθεν το έγκλημα που τον αφορά και να χρηματοδοτεί μάλιστα οικονομικά την καταστροφή των χημικών όπλων, καθώς η Ελλάδα όχι μόνον συναίνεσε... αλλά συμμετέχει και χρηματοδοτεί τη καταστροφή των χημικών (!)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News