Ειδήσεις

Κατάθεση ψηφοδελτίου Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πρωτοδικείο

Κατατέθηκαν, σήμερα Σάββατο, τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τους Δήμους Μαλεβιζίου, Αρχανών-Αστερουσίων, Μίνωα Πεδιάδος, Βιάννου και Χερσονήσου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα ψηφοδέλτια τη "Λαϊκής Συσπείρωσης" απαρτίζονται από εργατοϋπάλληλους, ανέργους, φτωχούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νεολαίους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα. Αποτελούν τη μόνη αγωνιστική επιλογή, σε Περιφέρεια και Δήμους, κόντρα σε όλους, όπως και αν εμφανίζονται, που στην ουσία στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την πολιτική εξαθλίωσης του λαού».

Για το Δήμο Μαλεβιζίου στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" συμμετέχουν 43 υποψήφιοι με υποψήφιο δήμαρχο το Μιχάλη Χουστουλάκη.

Στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων συμμετέχουν 45 υποψήφιοι με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανώλη Καρκαβάτσο.

Στο Δήμο Μίνωα Πεδιάδος συμμετέχουν 31 υποψήφιοι με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Προυκάκη.

Στο Δήμο Βιάννου συμμετέχουν 26 υποψήφιοι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Παπαδημητρόπουλο.

Για το Δήμο Χερσονήσου στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" συμμετέχουν 37 υποψήφιοι με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παρθενιώτη.  

Η κατάθεση έγινε νωρίς το μεσημέρι.

Για το Δήμο Ηρακλείου στο ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" συμμετέχουν 163 υποψήφιοι, με υποψήφιο δήμαρχο το Μανώλη Συντυχάκη.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Συντυχάκης τονίζει: «Το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" αποτελεί τη μόνη ελπίδα για τον εργαζόμενο λαό. Η κοινωνική σύνθεση εκφράζει τα λαϊκά συμφέροντα, απαρτίζεται από 35% εργατοϋπάλληλους, από ανέργους, φτωχούς αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νεολαίους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Οι υποψήφιοι έχουν τον πιο παραγωγικό μέσο όρο ηλικίας, 46 χρόνια.

Αυτές οι εκλογές ας γίνουν ένα βήμα λαϊκής χειραφέτησης!

Με ενισχυμένο το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση", θα είναι πιο δυνατός ο λαός και η πάλη του. Για να αποκρούσει νέα μέτρα, να διεκδικήσει βελτιώσεις, να περάσει στην αντεπίθεση για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια