Ειδήσεις

Το Ηράκλειο φοράει τα γιορτινά του λόγω "Run Greece"

Αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες πόλης για όλους "RUN Greece Ηράκλειο" αύριο και ώρα 10 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, με τις εγγραφές ήδη να φτάνουν τις 2.250, ενώ 320 είναι οι εθελοντές.

Το "RUN Greece Ηράκλειο", σύμφωνα με τον αριθμό των εγγραφών, τον αριθμό των ατόμων που υποστηρίζουν οργανωτικά την εκδήλωση και τον αριθμό των φιλάθλων που θα κατακλύσουν την πλατεία Ελευθερίας και τους δρόμους του Ηρακλείου για να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες, εξελίσσεται σε μια από τις μαζικότερες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Κρήτης.

Οι οργανωτές Σ.Ε.Γ.Α.Σ., Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης έχουν προετοιμάσει μια πραγματική γιορτή, ώστε την Κυριακή 27 Απριλίου οι δρόμοι του Ηρακλείου να γεμίσουν από χιλιάδες χαρούμενους ανθρώπους όλων των ηλικιών, που για λίγες ώρες θα ξεχάσουν κάθε πρόβλημα και μέσα από την άσκηση και την ψυχική ευεξία θα αντιμετωπίζουν τις καθημερινές δυσκολίες με μεγαλύτερη αισιοδοξία και δύναμη.

Οι εγγραφές έφτασαν ήδη τις 2.250, και ουσιαστικά μόνο 450 συμπολίτες μας θα μπορέσουν να κάνουν ακόμα εγγραφή.

Ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν εγγραφή περιλαμβάνονται και ο Λευτέρης Αυγενάκης, βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, και ο Απόστολος Κλινάκης, περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, σηματοδοτώντας έτσι τη συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας στον αγώνα.

Η κατάθεση αιτήσεων εγγραφής, μέχρι να εξαντληθούν οι 450 αριθμοί συμμετοχής, περιορίζεται πλέον σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1, και ώρες 10:00 έως 20:00.

Όλοι οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή θα πρέπει να περάσουν σήμερα από το Παγκρήτιο Στάδιο - Θύρα 1 (10:00-20:00) για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και τα αντίστοιχα αναμνηστικά (μπλουζάκι κ.λπ.).

Αύριο το πρωί πριν από τους αγώνες δε θα γίνονται εγγραφές και δε θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε κανένα δρομέα χωρίς αριθμό.

Τριακόσιοι είκοσι περίπου εθελοντές στηρίζουν με την προσφορά τους την εκδήλωση και τους συμμετέχοντες δρομείς.

Οι εθελοντές αυτοί προέρχονται από οργανωμένες εθελοντικές οργανώσεις, αλλά είναι και μεμονωμένοι συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την εκδήλωση, αναγνωρίζοντας τη σημασία και τους στόχους της.

Εθελοντικές οργανώσεις:

- Σώμα Σαμαρειτών-Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

- Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

- GS motoclub.gr

- Προτέκτα

Φορείς:

- Δήμος Ηρακλείου

- Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

- ΚΕΠΑΝΣΗ

- Ομάδα εθελοντών του Τμήματος Εργοθεραπείας από το 3ο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ-Α.Π.Η. "Τάλως" Δήμου Ηρακλείου

- Σύνδεσμός Κριτών Στίβου Ηρακλείου

- Παγκρήτιο Στάδιο

- Σωματεία στίβου Ηρακλείου (Ο.Φ.Η. - Γ.Ε.Η. - Παγκρήτιος Γ.Σ.- Σ.Μ.Κ.)

- Ένωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου

Τις εκδηλώσεις υπολογίζεται ότι θα παρακολουθήσουν ως 3.000 θεατές περίπου, συμπολίτες μας που θα στηρίξουν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των συμμετεχόντων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

10:00: 10.000 μ.

11:15: 5.000 μ. και παιδικός αγώνας 800 μ.

Την Κυριακή οι δρόμοι που περιλαμβάνονται στη διαδρομή των αγώνων θα κλείσουν για την κυκλοφορία οχημάτων από τις 7:30 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια