default-image

Περιοδεία Ευρ. Κουκιαδάκη στον Δήμο Χερσονήσου

Κρήτη
Περιοδεία Ευρ. Κουκιαδάκη στον Δήμο Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων από άποψη συμμετοχής του κόσμου και αποδοχής συνεχίστηκε και σήμερα η περιοδεία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και αντιπροσωπείας υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"  σε περιοχές του δήμου Χερσονήσου.

Με τους πολίτες να εκφράζονται με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το συνδυασμό, η περιοδεία ξεκίνησε από τις Ποταμιές και συνεχίστηκε στο Αβδού, στις Γωνιές, στο Κράσι την Κερά, τον Μοχό, τα Μάλλια, τη Σταλίδα, τις Γούβες και τη Χερσόνησο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό τόσο στο πρόσωπο του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου όσο και για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους πολίτες και να συζητήσουν μαζί τους για θέματα που  απασχολούν τις περιοχές τους.

Στις τουριστικές περιοχές της Σταλίδας, των Μαλίων, των Γουβών και της Χερσονήσου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, συζήτησαν με κατοίκους, που τους υποδέχτηκαν, για θέματα τουρισμού ενώ έγινε εκτενής αναφορά για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η Περιφέρεια Κρήτης για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μιας ενιαίας Κρήτης.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο κ. Κουκιαδάκης συζήτησε με κατοίκους για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια για την ανάπτυξη του Πρωτογενή Τομέα τα αποτελέσματα των οποίων έχουν αρχίσει να φαίνονται καθώς τα αγροτικά προϊόντα του νησιού μας αποκτούν τη θέση που τους αξίζει τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News