default-image

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

Ποδόσφαιρο
Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Πουγιόλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, παρά την τιμωρία που εκκρεμεί κατά των Καταλανών από την FIFA για απαγόρευση μεταγραφών για δυο περιόδους, όπως  επιβεβαίωσε ο Κάρλες Πουγιόλ.

Ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα», εξήγησε πως ούτε μετά από αυτό θα παραμείνει στον σύλλογο, διότι πλέον δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ενώ σχετικά με το μέλλον του είπε πως ακόμα δεν έχει πάρει καμία απόφαση.

«Θα έμενα μόνο αν μπορούσα να βοηθήσω. Ακόμα έχω την ίδια γνώμη, γιατί η ιδέα μου είναι να είμαι στο επίπεδο μου και να βοηθάω την ομάδα. Ένας χρόνος ακόμα θα μου κόστιζε πολύ και δεν θέλω να το περάσω.

Δεν έχω αποφασίσει κάτι για το μέλλον μου. Θα αποφασίσω όταν τελειώσει η σεζόν, γιατί είναι δύσκολη απόφαση. Είμαι προσηλωμένος να τελειώσει η σεζόν καλά», δήλωσε ο Πουγιόλ

Στον τελικό του Copa Del Rey μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα (16/04), με τους τραυματισμούς του Πικέ και του Μπαρτρά είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Πουγιόλ και ο ίδιος είπε ότι δουλεύει για αυτό.

«Δουλεύω για να είμαι έτοιμος, όπως ο Πικέ και ο Μπαρτρά. Δυο μέρες μένουν, αύριο θα αξιολογηθούν οι δυνατότητες», ήταν το σχόλιο του παίκτη της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News