Ειδήσεις

Και ο Μιχάλης Λαγουδάκης πιστεύει ότι η "Κρήτη μπορεί"

Την υποψηφιότητά του για Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του  "Κρήτη Μπορούμε" του Σεραφείμ Τσόκα ανακοίνωσε ο Μιχάλης Λαγουδάκης, Εκπαιδευτικός ΠΕ 60 και Ε. Γραμματέας Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων τονίζοντας:

"Συμμετέχω στον συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Σεραφείμ Τσόκα, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.  

Στην απόφασή μου για συμμετοχή συνετέλεσε η προσπάθεια του Σεραφείμ Τσόκα για την Περιφέρεια της Κρήτης, λαμβάνοντας υπόψη μου τη γνώση και την εμπειρία του στα θέματα της Αυτοδιοίκησης, την αγάπη και το ξεκάθαρο όραμα που διαθέτει για την Κρήτη, αφού από τη θέση του Γ.Γ. Περιφέρειας Κρήτης εργάστηκε για τον τόπο, γνωρίζει καλά τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται για την Κρήτη.

Πιστεύω ότι η εμπειρία του και η γνώση του πάνω στα σύγχρονα αναπτυξιακά ζητήματα, αλλά και οι επιλεγμένοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, είναι όπλα τα οποία θέλει και μπορεί να αξιοποιήσει στην Περιφέρεια. Η ΔΕΥΑΒΑ δημιουργήθηκε και χάρη στην πολιτική και προσωπική ευθύνη του Σεραφείμ Τσόκα, ενώ ενίσχυσε τις υποδομές του Νομού μας και βοήθησε αποφασιστικά τον τουρισμό".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια