default-image

Απίστευτες ανακοινώσεις Ξάνθης από τα μεγάφωνα

Αθλητισμός
Απίστευτες ανακοινώσεις Ξάνθης από τα μεγάφωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μηνύματα με αποδέκτες τον διαιτητή και τους βοηθούς του, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ακούστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στην Ξάνθη!

Η Ξάνθη παίζει την παραμονή της στην κατηγορία κόντρα στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως η διοίκηση των Ακριτών είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει πως η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Έτσι, αρκετή ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας με τους «πράσινους», οπαδοί της Ξάνθης βρέθηκαν στο χώρο έξω από τα αποδυτήρια κι αποδοκίμασαν τον Ηλία Σπάθα κατά την άφιξή του στο γήπεδο, ενώ στη συνέχεια, από τα μεγάφωνα ακούστηκαν μηνύματα… προειδοποίησης προς τον ρέφερι, τους βοηθούς του και τον τέταρτο!

«Γεωργαράκο και Τσολάκη που είναι το πουλάκι; Η απάντηση στις 13 Απριλίου», ήταν το πρώτο μήνυμα που ακούστηκε από τα μεγάφωνα στα «Πηγάδια», ενώ στη συνέχεια έπαιξε το τραγούδι «το πουλάκι Τσίου», με στόχο προφανώς τον βοηθό κ. Πουλάκη! Επίσης, ακούστηκε και το μήνυμα «Ιωαννίδη με την κωσμηματοπολού την Ντίνα, οπλίσατε πάλι την καραμπίνα; Η απάντηση στις 13 Απριλίου», με αποδέκτη τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News