default-image

Γ. Κουράκης: "Επιδιώκουμε μόνο το χρίσμα των πολιτών" (video)

Κρήτη
Γ. Κουράκης: "Επιδιώκουμε μόνο το χρίσμα των πολιτών" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το ανάκτορο της Κνώσου ανακοίνωσε το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων του συνδυασμού του  "Ηράκλειο - Ανοιχτοί Ορίζοντες" ο νυν δήμαρχος Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Κουράκης.

Μαζί του στο Ανάκτορο βρέθηκαν  και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, με το δήμαρχο Ηρακλείου να δηλώνει ότι η επιλογή του ανακτόρου για την ανακοίνωση του συνδυασμού είναι άκρως συμβολική, επικεντρώνοντας στην ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά και το όραμα για το αύριο, όπως είπε.

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Ο Γιάννης Κουράκης κατά την ανακοίνωση μελών του Συνδυασμού σημείωσε:

"Τον εμβληματικό χώρο της Κνωσού, το Μινωϊκό Ανάκτορο, την πρωτεύουσα & την καρδιά του Μινωϊκού Πολιτισμού, επιλέξαμε για να ανακοινώσουμε το Συνδυασμό μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ  - ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Ο συμβολισμός είναι τριπλός :

-      Να θυμίσει ότι από το σημείο αυτό ξεκίνησε, εδραιώθηκε και μεγαλούργησε ένας από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς της ανθρωπότητας, μήτρα του σημερινού Ευρωπαϊκού Πολιτισμού

-      Να υπογραμμίσει την εξωστρέφεια, στοιχείο εκείνου του πολιτισμού και της δικής μας φιλοσοφία, της φιλοσοφίας των «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ»

-      Να στείλει το μήνυμα ότι στην νέα θητεία η Κνωσός, θα έχει την πρώτη θέση στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για τον πολιτισμό, με υλοποίηση όλων των παρεμβάσεων που απαιτούνται, προκειμένου να ενταχθεί στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Στον ειδυλλιακό αυτό χώρο, που νιώθεις να σε ακουμπά το χέρι της ιστορίας, στον ανοιχτό ορίζοντα της Κνωσού, ο Συνδυασμός μας δημοσιοποιεί σήμερα τα ονόματα των υποψηφίων και διεκδικεί  μια νέα δημιουργική περίοδο. Ξεκινάμε με : Ισχυρό & Οργανωμένο Δήμο, με αποδεδειγμένο έργο, με διασφαλισμένους οικονομικούς πόρους με Ανανεωμένο όραμα & Πρόγραμμα, με ρεαλιστικές προτάσεις & έτοιμες λύσεις και με ειλικρίνεια & σεβασμό στον Δημότη.  Το ψηφοδέλτιο  μας χαρακτηρίζεται από μεγάλη ανανέωση, με έντονη την παρουσία νέων ανθρώπων, ανδρών και γυναικών, που δημιουργούν ένα ισχυρό συνεκτικό σύνολο, που αξιοποιεί την εμπειρία της ωριμότητας και την συμπληρώνει με την τόλμη, τις πρωτοβουλίες και τις ανησυχίες της νιότης".

.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News