Ειδήσεις

Δήλωση στήριξης στο "πλευρό" Αρναουτάκη από Έφη Κουτεντάκη

Η νυν και εκ νέου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Έφη Κουτεντάκη σε δήλωσή της απευθύνει κάλεσμα στήριξης προς το συνδυασμό του Στ. Αρναουτάκη, στο "πλευρό" του οποίου κατεβαίνει για μια ακόμη φορά στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικότερα αναφέρεται: «Πριν από τριάμισι χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ, για πρώτη φορά, ενεργά με τα κοινά σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα και τον τόπο. Στην εποχή που οι συνομήλικοί μου προσπαθούν να σχεδιάσουν το μέλλον σ' ένα περιβάλλον δύσκολο.

Με τη δική σας εμπιστοσύνη υπηρέτησα ως περιφερειακή σύμβουλος την Περιφέρεια Κρήτης και το Ηράκλειο μέσα σε ένα θεσμό νέο με πολλά προβλήματα αλλά σίγουρα με πολλές προκλήσεις για όλους μας.

Στην Περιφέρεια Κρήτης καταφέραμε να αποδείξουμε πως με όραμα, θέληση, σκληρή δουλειά αλλά κυρίως με τη στήριξη των πολιτών τα αποτελέσματα δεν αργούν να έρθουν.

Συμμετέχοντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των Κρητικών.

Καταφέραμε με μοναδικό γνώμονα το συγκρητισμό να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μίας Περιφέρειας-πρότυπο για ολόκληρη την Ευρώπη.

Με παρακαταθήκη την εμπειρία των 3,5 χρόνων στο Περιφερειακό Συμβούλιο συμμετέχω και πάλι στο συνδυασμό "Κρήτη Πρώτη Δύναμη", με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σταύρο Αρναουτάκη και ελπίζω και πάλι πως η στήριξή σας θα μου δώσει τη δύναμη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας και η αρχή είναι σήμερα 12 Απριλίου στις 19:30 στο κέντρο "Αναδρομές" στις Κάτω Αρχάνες.

Σας καλούμε να δώσουμε το σύνθημα της νίκης για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου για να συνεχίσει η Κρήτη να είναι Πρώτη Δύναμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια