default-image

Η παρουσίαση του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"

Ηράκλειο
Η παρουσίαση του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" παρουσίασε ο  υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτή την εκλογική μάχη αλλά και την πορεία προς το αύριο, πηγαίνει με συνοδοιπόρους τους ίδιους αντιπεριφερειάρχες απ' όλους τους νομούς του νησιού, με στόχο την συνέχεια ενός έργου που έφερε καρπούς, στο διάστημα που αποτέλεσε περιφερειακή αρχή.

Η παρουσίαση του συνδυασμού πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Αναδρομές", στις Κάτω Αρχάνες παρουσία πλήθους κόσμου που βρέθηκε δίπλα στον κ. Αρναουτάκη και τους υποψηφίους του, τη βραδιά της επίσημης παρουσίασης του συνδυασμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων και για τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, ενώ έδωσε και το στίγμα του συνδυασμού, καθώς και τις προτεραιότητές του για την επόμενη πενταετία.

Ο κ. Αρναουτάκης παρουσίασε  το σχεδιασμό που έχει γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο, ο οποίος βάζει και πάλι στο επίκεντρο τον Κρητικό και την ανάπτυξη του νησιού με γνώμονα το συγκρητισμό και την ενότητα της Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όπου επίσης τονίζονται τα εξής:

«Το πρόγραμμα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, που παρουσίασε απόψε, αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και δίνει έμφαση στην απασχόληση, στην επιχειρηματικότητα και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας ώστε η Κρήτη την επόμενη πενταετία να συνεχίσει να είναι Πρώτη Δύναμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News