Ειδήσεις

SOS από τη Sony: Κλείστε τους φορητούς υπολογιστές Vaio Fit

Να σταματήσουν «αμέσως» τη χρήση των νέων μοντέλων φορητών υπολογιστών Vaio Fit 11A, ζητά από τους πελάτες της η ιαπωνική εταιρεία Sony Corp, εξαιτίας του κινδύνου υπερθέρμανσης της μπαταρίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή, η εταιρεία έχει αποστείλει 25.905 Vaio Fit 11A σε 52 χώρες από την κυκλοφορία τους τον Φεβρουάριο. Τρεις υπολογιστές έχουν μέχρι σήμερα αναφλεγεί εξαιτίας της υπερθέρμανσης της μπαταρίας τους, η οποία έχει κατασκευαστεί από την Panasonic Corp.

«Ζητούμε από τους χρήστες να σβήσουν αμέσως τους υπολογιστές τους, να αποσυνδέσουν το καλώδιο από τον υπολογιστή και από την πρίζα και να σταματήσουν να τον χρησιμοποιούν», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Sony εξετάζει τις διαδικασίες ελέγχου και επισκευής που θα προσφερθούν δωρεάν στους κατόχους και νέες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών δεκαπέντε ημερών.

Οι υπολογιστές Vaio Fit 11A είναι ένα νέο μοντέλο φορητού υπολογιστή που ονομάζεται "multi-flip" και έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε τάμπλετ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια