default-image

Κέρδισε πόντους ο Ντόστανιτς

Αθλητισμός
Κέρδισε πόντους ο Ντόστανιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ράτκο Ντόστανιτς... επέζησε της ηλεκτρικής καρέκλας του προπονητή της Βέροιας και μένει να περάσει επιτυχώς το τελευταίο «διαγώνισμα», οδηγώντας τη «βασίλισσα» του Βορρά στη σωτηρία στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εφόσον υλοποιηθεί αυτός ο στόχος είναι πολύ πιθανό ο Σέρβος προπονητής να παραμείνει και στην τεχνική ηγεσία εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης θεωρείται προπονητοφάγος, όπως αποδεικνύει η συχνότητα με την οποία αλλάζει προπονητές. Ο Ντόστανιτς είναι ο πέμπτος κατά σειρά προπονητής, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζεται ότι έκανε το δικό του ρεκόρ παραμένοντας για 21 συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ανήκει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη (19 ματς), ο οποίος μάλιστα πιστώνεται την παραμονή της Βέροιας στην πρώτη κατηγορία την περασμένη σεζόν.

Η διαφορά των δύο κόουτς είναι τέσσερις ημέρες, διότι ο Ελληνας τεχνικός είχε αναλάβει το τιμόνι στις 20 Νοεμβρίου του 2012 (ντεμπούτο στι 25/11 με την Κέρκυρα) και ο Σέρβος στις 16 Νοεμβρίου 2013 (πρώτο ματς στις 23/11 με τον Ατρόμητο). Μάλιστα, με τον Ντόστανιτς στον πάγκο η Βέροια έχει πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές με απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Δηλαδή έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς (όσους και ο Αστέρας), τη στιγμή που στον ίδιον αριθμό αγώνων ο Παναθηναϊκός έχει 23 πόντους και ο ΠΑΟΚ 18.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News