default-image

Σε πρώτο πλάνο ο Ταρντέλι για την Εθνική

Αθλητισμός
Σε πρώτο πλάνο ο Ταρντέλι για την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύωρη συνάντηση με τον Μάρτιν Γιολ είχε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, όμως ο Μάρκο Ταρντέλι φαίνεται να είναι ο βασικός υποψήφιος.

Ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές και πιθανότατα θα έκλεινε ραντεβού με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή. Τελικά, οι δύο άνδρες τα είπαν το βράδυ της Πέμπτης και συζήτησαν περισσότερο από δύο ώρες για την προοπτική ο Ολλανδός να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής.

Κουβέντα έγινε για το ετήσιο συμβόλαιο του 58χρονου προπονητή, ενώ αναλύθηκε το αγωνιστικό πλάνο της «γαλανόλευκης». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαιτήσεις του Μάρτιν Γιολ είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν διέρρευσαν περισσότερα πράγματα από τη χθεσινό τετ α τετ. Πάντως, σε περίπτωση που δεν ρίξει το κασέ του δύσκολα θα προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Φαβορί παρουσιάζεται, πλέον για τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ο Μάρκο Ταρντέλι. Ο Ιταλός έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Γιώργο Σαρρή και με βάση τα δεδομένα είναι πιο κοντά από κάθε άλλον υποψήφιο ώστε να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος.

Το μπάτζετ της ομοσπονδίας υπερκαλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του 59χρονου τεχνικού, ο οποίος μάλιστα έχει συλλέξει πληροφορίες για το ρόστερ της Εθνικής. Με μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, ο Μάρκο Ταρντέλι έχει εργαστεί ως ομοσπονδιακός τεχνικός στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ τις σεζόν 2008-2013 ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Τζιοβάνι Τραπατόνι στην Ιρλανδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News