default-image

Σε τέσσερα λύκεια του Ρεθύμνου αναπλήρωση μαθημάτων

Ελλάδα
Σε τέσσερα λύκεια του Ρεθύμνου αναπλήρωση μαθημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αναπλήρωση διδακτικών ωρών λόγω καταλήψεων, με διεξαγωγή μαθημάτων κατά το χρονικό διάστημα των διακοπών του Πάσχα, σε σχολικές μονάδες των Διευθύνσεων Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρειας Κρήτης, ανακοίνωσε μέσω του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Απ. Κλινάκης.

Στο Ρέθυμνο είναι τέσσερα τα σχολεία που υποχρεώνονται να αναπληρώσουν χαμένα μαθήματα, το 1ο γενικό λύκειο, το γενικό λύκειο Περάματος, το 1ο ΕΠΑΛ και το Εσπερινό ΕΠΑΛ.

Συγκεκριμένα για το 1ο λύκειο ορίζεται ότι για 2 ημέρες κατάληψης προς αναπλήρωση, θα γίνουν 2 ημέρες αναπλήρωσης στις διακοπές του Πάσχα, στις 24 και 25 Απριλίου.

Για το Γενικό λύκειο Περάματος για 2 ημέρες κατάληψης προς αναπλήρωση, θα γίνουν 2 ήμερες αναπλήρωσης, στις 24 και 25 Απριλίου.

Για το 1ο ΕΠΑΛ για 9 ημέρες κατάληψης προς αναπλήρωση, θα πραγματοποιηθούν 3 ημέρες αναπλήρωσης, στις 23, 24 και 25 Απριλίου.

Για το Εσπερινό ΕΠΑΛ για 15 μέρες κατάληψης προς αναπλήρωση, θα πραγματοποιηθούν 3 ημέρες αναπλήρωσης, στις 23, 24 και 25 Απριλίου.

Η τοπική ΕΛΜΕ έχει αντιδράσει έντονα στην απόφαση αυτή την οποία θεωρεί τιμωρητική, αυταρχική και υποκριτική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News