default-image

Πολιτική Δραστηριότητα Κ.Ο. Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε.

Κρήτη
Πολιτική Δραστηριότητα Κ.Ο. Ηρακλείου του Κ.Κ.Ε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Παρασκευή 11/4

Στις 10.00 πμ περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στα καταστήματα της οδού Χρυσοστόμου.

Στις 18.00  περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη , υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Καραβιώτη Δημήτρη και Γρατσια Βασίλη,  στις Βασιλειές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση θα  παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Δήμου Χερσονήσου για τις Δημοτικές εκλογές ,σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Απριλίου στις 8μμ στην ταβέρνα «Παραδοσιακό».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Βρύσαλης Δημήτρης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Κρήτης και ο Παρθενιώτης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Χερσονήσου με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σάββατο 12/4

Στις 11.00 θα περιοδεύσει κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Παρθενιώτη Γιώργο, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στα μεγάλα supermarket της Χερσονήσου.

Η Κομματική Οργάνωση της Κεντρικής Υπαίθρου, , θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση στο Τεφέλι (Καφετέρια Γρηγόρη) με θέμα: «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. κριτήριο ψήφου σε ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές» το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 8μμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Νταγκουνάκης, Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής .

Θα χαιρετίσει ο Μανώλης Καρκαβάτσος, Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα: «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. κριτήριο ψήφου σε ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές».

Η Κομματική Οργάνωση της Κεντρικής Υπαίθρου, , θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση στο Τεφέλι (Καφετέρια Γρηγόρη) με θέμα: «Η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. κριτήριο ψήφου σε ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές» το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 8μμ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Νταγκουνάκης, Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής .Θα χαιρετίσει ο Μανώλης Καρκαβάτσος, Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News